Selamat datang ke laman web projek komersial rasmi “Alpa-Ost EU (Jerman)”!

Kami berbesar hati untuk mempersembahkan kepada anda pasaran kerjasama antarabangsa kami di Jerman, Ukraine, negara-negara Kesatuan Eropah dan Amerika Utara yang lain.

Pelbagai perkhidmatan pengasas projek, Petro Rybalchenko, dan rangkaian rakan kongsi yang sangat profesional di pelbagai negara tertumpu terutamanya pada:

  • perundingan mengenai isu pembangunan pasaran antarabangsa yang menarik minat pelanggan dan profil;
  • pengantaraan, rundingan dan peruntukan terjemahan projek antarabangsa;
  • latihan korporat dan individu untuk pembangunan perniagaan dan keperibadian usahawan (sekolah Eropah latihan perniagaan dan pentadbiran perniagaan).

Dalam proses membangunkan program kami, kami akan memperkenalkan anda kepada perkhidmatan utama kami, projek penyelarasan, serta produk, penyelesaian teknologi dan perkhidmatan rakan kongsi kami.

Anda boleh menghubungi projek tersebut melalui ibu pejabat kami di bandar Weimar di Jerman di alamat e-mel ini: weimar@alpa-ost.eu

Anda juga boleh menghantar kepada kami permintaan untuk pasaran yang menarik minat anda di mana-mana lokasi di Eropah dan Amerika Utara atau membentangkan projek anda sebagai rakan kongsi yang bergabung dengan kami. Kami dengan senang hati akan memberikan anda maklumat pasaran utama yang diperlukan dan menawarkan cara terpendek dan paling menjimatkan untuk berjaya memasuki segmen pasaran yang anda minati. Kami juga akan berminat dengan perkhidmatan dan produk yang dikenali di negara anda.

Dengan hormat dan kepercayaan dalam kejayaan bersama kami,
Alpa-Ost EU (Jerman)

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×